Nabeschouwing Famalicão - Boavista (2-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 18 juli 2020 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Famalicão het zaterdag 18 juli 2020 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Boavista (2-2)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Famalicão en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Martinez Toni, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Famalicão via F. Martins op 2-0 kwam te staan. In de 62e minuut wist Boavista de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Cassiano.

Bueno zette Boavista even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Famalicão - Boavista 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni met assist van D. Goncalves Famalicão 1-0
18' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Ackah Boavista
21' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraca Boavista
31' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Paulinho Boavista
46' Penalty Famalicão Penalty F. Martins Famalicão 2-0
49' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pote Famalicão
62' Doelpunt Boavista Doelpunt Cassiano met assist van Paulinho Boavista 2-1
64' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Roderick Famalicão
70' Wissel Boavista Wissel Heriberto Tavares voor Mateus Boavista
72' Wissel Famalicão Wissel Guga voor Pote Famalicão
73' Penalty Boavista Penalty Bueno Boavista 2-2
82' Wissel Famalicão Wissel A. Centelles voor C. Racine Famalicão
82' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor D. Goncalves Famalicão
84' Wissel Boavista Wissel M. Reisinho voor Bueno Boavista
84' Wissel Boavista Wissel N. Stojiljkovic voor G. Affonso Boavista
84' Wissel Boavista Wissel F. Cardozo voor Cassiano Boavista
86' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
94' Wissel Boavista Wissel L. Santos voor Paulinho Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Boavista
Opstellingen Famalicão - Boavista
De opstellingen van Famalicão en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Boavista

Famalicão en Boavista treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 1
Winst Boavista 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 5e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 11e plaats.