Nabeschouwing Gil Vicente - Marítimo (2-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Gil Vicente het zondag 3 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Marítimo (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 77 minuten. S. Lima maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gil Vicente vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Gil Vicente vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lima op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Gil Vicente.

LIVE Gil Vicente - Marítimo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Marítimo Wissel R. Pinho voor L. Nequecaur Marítimo
62' Wissel Gil Vicente Wissel Erick voor Y. Baraye Gil Vicente
62' Wissel Gil Vicente Wissel Lourency voor A. Henrique Gil Vicente
66' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor B. Kraev Gil Vicente
77' Penalty Gil Vicente Penalty S. Lima Gil Vicente 1-0
80' Wissel Marítimo Wissel J. Cley voor D. Maeda Marítimo
80' Wissel Marítimo Wissel Marcelinho voor P. Pelagio Marítimo
83' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Lima Gil Vicente 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Marítimo
Opstellingen Gil Vicente - Marítimo
De opstellingen van Gil Vicente en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Marítimo

Gil Vicente en Marítimo treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 8 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gil Vicente als Marítimo wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 3
Winst Marítimo 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 15e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 11e plaats.