Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (1-1) || Primeira Liga

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Gil Vicente het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Gil Vicente en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. F. Boa Morte, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Lima in de 51e minuut zorgde er even later voor dat Gil Vicente weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut kreeg C. Goncalves van Gil Vicente voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Gil Vicente de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Portimonense
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
94
116
Gevaarlijke aanvallen
31
43
Passes
350
427
Overtredingen
22
20
Buitenspel
1
0
Corners
2
3
Wissels
3
2
LIVE Gil Vicente - Portimonense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Portimonense Doelpunt A. F. Boa Morte met assist van Tabata Portimonense 0-1
51' Penalty Gil Vicente Penalty S. Lima Gil Vicente 1-1
47' Wissel Gil Vicente Wissel A. Henrique voor H. Gomes Gil Vicente
52' Wissel Portimonense Wissel J. Gomes voor J. Martinez Portimonense
57' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
65' Wissel Gil Vicente Wissel J. Afonso voor Lourency Gil Vicente
66' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor Y. Baraye Gil Vicente
67' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
70' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Y. Nogueira Gil Vicente
78' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Rodrigo Portimonense
82' Wissel Portimonense Wissel M. Moreno voor A. F. Boa Morte Portimonense
89' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
Opstellingen Gil Vicente - Portimonense
De opstellingen van Gil Vicente en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Portimonense

Gil Vicente en Portimonense treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gil Vicente en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Gil Vicente 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 14e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gil Vicente - Portimonense Opstelling Gil Vicente Opstelling Portimonense Live Gil Vicente - Portimonense Live Gil Vicente - Portimonense kijken Gil Vicente - Portimonense kijken Live Gil Vicente - Portimonense stream Gil Vicente - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense Uitslag Gil Vicente - Portimonense Statistieken Gil Vicente - Portimonense Primeira Liga 2019/2020 Gil Vicente - Portimonense wedden Gil Vicente - Portimonense gokken Gil Vicente - Portimonense Unibet