Nabeschouwing Marítimo - Belenenses (1-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Marítimo het zondag 15 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Belenenses (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter João Bento geëindigd in een 1-3 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Santos, waarmee Belenenses met 0-1 de leiding nam. Belenenses vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kikas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Marítimo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Marcelinho.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Belenenses vergroot nadat A. Sousa de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Belenenses.

LIVE Marítimo - Belenenses 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Santos Belenenses 0-1
26' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Marcelinho Marítimo
32' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Akas Belenenses
41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
43' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Costa Marítimo
45' Doelpunt Belenenses Doelpunt Kikas met assist van M. Ljujic Belenenses 0-2
46' Wissel Marítimo Wissel Erivaldo voor E. Costa Marítimo
47' Doelpunt Marítimo Doelpunt Marcelinho met assist van Nanu Marítimo 1-2
54' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor H. Koffi Belenenses
60' Wissel Belenenses Wissel Benny voor M. Ljujic Belenenses
60' Wissel Marítimo Wissel J. Cley voor J. Vukovic Marítimo
73' Wissel Belenenses Wissel T. Esgaio voor Kikas Belenenses
78' Wissel Marítimo Wissel L. Nequecaur voor Marcelinho Marítimo
79' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Sousa Belenenses 1-3
85' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor Lica Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Belenenses
Opstellingen Marítimo - Belenenses
De opstellingen van Marítimo en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Belenenses

Marítimo en Belenenses treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Bento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 8 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Marítimo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 7
Winst Belenenses 8
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 13e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 17e plaats.