Nabeschouwing Marítimo - Santa Clara (2-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Marítimo het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Santa Clara (2-2)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Marítimo en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. D. Maeda maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Marítimo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Santa Clara kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Afonso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Ukra zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Santa Clara de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Marítimo nadat Ruben Ferreira in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Marítimo - Santa Clara 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Marítimo Penalty D. Maeda Marítimo 1-0
25' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor L. Marques Santa Clara
41' Doelpunt Santa Clara Doelpunt J. Afonso met assist van Lincoln Santa Clara 1-1
49' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
57' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Ruben Ferreira Marítimo
61' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Ukra Santa Clara 1-2
61' Wissel Marítimo Wissel Getterson voor E. Costa Marítimo
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor O. Rashid Santa Clara
69' Wissel Marítimo Wissel L. Nequecaur voor Erivaldo Marítimo
74' Wissel Marítimo Wissel J. Cley voor Marcelinho Marítimo
77' Wissel Santa Clara Wissel R. Ramos voor Patrick Santa Clara
80' Wissel Santa Clara Wissel F. Ramos voor O. Rashid Santa Clara
86' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor Thiago Santana Santa Clara
97' Doelpunt Marítimo Doelpunt Ruben Ferreira met assist van J. Vukovic Marítimo 2-2
98' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rene Marítimo
98' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor G. Schettine Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Santa Clara
Opstellingen Marítimo - Santa Clara
De opstellingen van Marítimo en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Santa Clara

Marítimo en Santa Clara treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 19 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 2
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 16e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 13e plaats.