Nabeschouwing Portimonense - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 13 december 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Portimonense het vrijdag 13 december 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Portimonense en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Lopes, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg Henrique van Portimonense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Portimonense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Jadson namens Portimonense in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portimonense - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Henrique Portimonense
21' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Lopes met assist van N. Santos Rio Ave 0-1
31' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
32' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Augusto Rio Ave
39' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor D. Lopes Rio Ave
46' Wissel Portimonense Wissel Tabata voor P. Sa Portimonense
50' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Portimonense
64' Wissel Rio Ave Wissel Vito voor Tarantini Rio Ave
66' Tweede gele kaart Portimonense Tweede gele kaart voor Henrique Portimonense
75' Wissel Portimonense Wissel M. Moreno voor K. Anzai Portimonense
76' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor S. Aderlan Rio Ave
79' Doelpunt Portimonense Doelpunt Jadson Portimonense 1-1
84' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor B. Moreira Rio Ave
84' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Carlos Mane Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Rio Ave
Opstellingen Portimonense - Rio Ave

Voorbeschouwing Portimonense - Rio Ave

Portimonense en Rio Ave treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 4 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 2
Winst Rio Ave 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 16e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 8e plaats.