Nabeschouwing Rio Ave - Porto (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het zondag 29 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Porto is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Marega, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Porto.

LIVE Rio Ave - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega met assist van A. Telles Porto 0-1
22' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Augusto Rio Ave
27' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
30' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ze Luis Porto
46' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor N. Monte Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel M. Taremi voor D. Lopes Rio Ave
53' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Santos Rio Ave
60' Wissel Porto Wissel W. Manafa voor J. Corona Porto
61' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
75' Wissel Porto Wissel C. Mbemba voor S. Nakajima Porto
79' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor B. Moreira Rio Ave
82' Wissel Porto Wissel L. Diaz voor Ze Luis Porto
90' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Porto
Opstellingen Rio Ave - Porto
De opstellingen van Rio Ave en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Porto

Rio Ave en Porto treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 26 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 18 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 0
Winst Porto 18
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.