Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 17:00 uur



In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het zondag 25 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Santa Clara en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Belenenses, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Santa Clara, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Belenenses
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
2
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
104
95
Gevaarlijke aanvallen
67
41
Passes
310
577
Overtredingen
9
14
Buitenspel
3
2
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Santa Clara - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor O. Rashid Santa Clara
32' Wissel Belenenses Wissel A. Sousa voor A. Santos Belenenses
67' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mamadu Cande Santa Clara
67' Wissel Santa Clara Wissel Ze Manuel voor C. Carvalho Santa Clara
68' Wissel Belenenses Wissel N. Velez voor Kikas Belenenses
72' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Kau Belenenses
73' Wissel Santa Clara Wissel Lincoln voor B. Lamas Santa Clara
81' Wissel Belenenses Wissel Show voor M. Ljujic Belenenses
81' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor Ukra Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Belenenses
Opstellingen Santa Clara - Belenenses
De opstellingen van Santa Clara en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Belenenses

Santa Clara en Belenenses treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 1 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Santa Clara. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 0
Winst Belenenses 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Santa Clara - Belenenses Opstelling Santa Clara Opstelling Belenenses Live Santa Clara - Belenenses Live Santa Clara - Belenenses kijken Santa Clara - Belenenses kijken Live Santa Clara - Belenenses stream Santa Clara - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses Uitslag Santa Clara - Belenenses Statistieken Santa Clara - Belenenses Primeira Liga 2019/2020 Santa Clara - Belenenses wedden Santa Clara - Belenenses gokken Santa Clara - Belenenses Unibet