Nabeschouwing Sporting Braga - Belenenses (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Woensdag 15 juli 2020 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Sporting Braga het woensdag 15 juli 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Belenenses (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Sporting Braga en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door R. Horta, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Belenenses kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Cassierra, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Braga - Belenenses 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor J. Palhinha Sporting Braga
42' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van Trincao Sporting Braga 1-0
46' Wissel Sporting Braga Wissel W. Galeno voor J. Palhinha Sporting Braga
46' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor R. Ribeiro Belenenses
61' Wissel Belenenses Wissel M. Cassierra voor A. Keita Belenenses
61' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor Lica Belenenses
61' Wissel Belenenses Wissel E. Semedo voor R. Ribeiro Belenenses
62' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor R. Lima Belenenses
68' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor Trincao Sporting Braga
76' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor R. Ferreira Belenenses
80' Doelpunt Belenenses Doelpunt M. Cassierra met assist van T. Esgaio Belenenses 1-1
84' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulinho Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor M. S. Amador P. Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel R. Silva voor A. Horta Sporting Braga
94' Wissel Belenenses Wissel D. Henriques voor V. Nilton Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Belenenses
Opstellingen Sporting Braga - Belenenses
De opstellingen van Sporting Braga en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Belenenses

Sporting Braga en Belenenses treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 4 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 14
Winst Belenenses 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 14e plaats.