Nabeschouwing Sporting Braga - Moreirense (3-1) || Primeira Liga

Zondag 11 augustus 2019 - 22:00 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het zondag 11 augustus 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Braga Municipal in Braga.

Via de Sporting Braga - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Moreirense (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Fransergio, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hassan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee W. Eduardo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed Nene iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Moreirense werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Moreirense echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Moreirense
Goals
3
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
11
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
142
75
Gevaarlijke aanvallen
64
34
Passes
547
345
Overtredingen
14
10
Buitenspel
2
0
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Sporting Braga - Moreirense 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Wissel Moreirense Wissel L. Henrique voor F. Soares Moreirense
34' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sequeira Sporting Braga
39' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Aouacheria Moreirense
47' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Mane Moreirense
48' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Fransergio Sporting Braga 1-0
63' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor R. Horta Sporting Braga
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Hassan Sporting Braga 2-0
70' Wissel Moreirense Wissel L. Machado voor N. Pedro Moreirense
70' Wissel Sporting Braga Wissel Trincao voor Murilo Sporting Braga
74' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Hassan Sporting Braga
76' Wissel Moreirense Wissel Nene voor F. Abreu Moreirense
77' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Eduardo met assist van J. Novais Sporting Braga 3-0
84' Wissel Sporting Braga Wissel R. Esgaio voor Sequeira Sporting Braga
89' Doelpunt Moreirense Doelpunt Nene met assist van J. Aurelio Moreirense 3-1
Opstellingen Sporting Braga - Moreirense
De opstellingen van Sporting Braga en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Moreirense

Sporting Braga en Moreirense treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 0
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting Braga - Moreirense Opstelling Sporting Braga Opstelling Moreirense Live Sporting Braga - Moreirense Live Sporting Braga - Moreirense kijken Sporting Braga - Moreirense kijken Live Sporting Braga - Moreirense stream Sporting Braga - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Moreirense Uitslag Sporting Braga - Moreirense Statistieken Sporting Braga - Moreirense Primeira Liga 2019/2020 Sporting Braga - Moreirense wedden Sporting Braga - Moreirense gokken Sporting Braga - Moreirense Unibet