Nabeschouwing Sporting Braga - Rio Ave (2-0) || Primeira Liga

Maandag 2 december 2019 - 19:45 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het maandag 2 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Braga Municipal in Braga.

Via de Sporting Braga - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Rio Ave (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Paulinho, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Horta op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Rio Ave
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
141
77
Gevaarlijke aanvallen
51
20
Passes
549
406
Overtredingen
19
12
Buitenspel
2
4
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Sporting Braga - Rio Ave 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vito Rio Ave
41' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van Fransergio Sporting Braga 1-0
60' Wissel Rio Ave Wissel Joca voor P. Amaral Rio Ave
60' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor Paulinho Sporting Braga
65' Wissel Sporting Braga Wissel W. Galeno voor A. Horta Sporting Braga
74' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sequeira Sporting Braga
75' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Vito Rio Ave
80' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van R. Fonte Sporting Braga 2-0
81' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor Eduardo Sporting Braga
82' Wissel Rio Ave Wissel A. Schutte voor B. Moreira Rio Ave
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor D. Viana Sporting Braga
Opstellingen Sporting Braga - Rio Ave
De opstellingen van Sporting Braga en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Rio Ave

Sporting Braga en Rio Ave treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 0
Winst Rio Ave 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 8e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting Braga - Rio Ave Opstelling Sporting Braga Opstelling Rio Ave Live Sporting Braga - Rio Ave Live Sporting Braga - Rio Ave kijken Sporting Braga - Rio Ave kijken Live Sporting Braga - Rio Ave stream Sporting Braga - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Rio Ave Uitslag Sporting Braga - Rio Ave Statistieken Sporting Braga - Rio Ave Primeira Liga 2019/2020 Sporting Braga - Rio Ave wedden Sporting Braga - Rio Ave gokken Sporting Braga - Rio Ave Unibet