Nabeschouwing Sporting CP - Sporting Braga (2-1) || Primeira Liga

Zondag 18 augustus 2019 - 22:00 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting CP het zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Jose Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Sporting Braga (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Wendel, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Fernandes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Sporting Braga de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via W. Eduardo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sporting Braga kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Sporting CP dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Sporting Braga
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
11
21
Schoten op doel
6
7
Passes
439
443
Overtredingen
14
16
Buitenspel
4
0
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Sporting CP - Sporting Braga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Wendel met assist van L. Phellype Sporting CP 1-0
38' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pablo Sporting Braga
43' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor T. Correia Sporting CP
44' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Fernandes Sporting CP 2-0
61' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor A. Diaby Sporting CP
66' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Hassan Sporting Braga
72' Wissel Sporting Braga Wissel Murilo voor Fransergio Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor A. Hassan Sporting Braga
73' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Eduardo Sporting Braga 2-1
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Fernandes Sporting CP
77' Wissel Sporting CP Wissel Neto voor A. Diaby Sporting CP
79' Wissel Sporting Braga Wissel W. Galeno voor W. Eduardo Sporting Braga
82' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Esgaio Sporting Braga
85' Wissel Sporting CP Wissel L. Vietto voor L. Phellype Sporting CP
87' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Henrique voor Wendel Sporting CP
91' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Horta Sporting Braga
94' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Claudemir Sporting Braga
Opstellingen Sporting CP - Sporting Braga
De opstellingen van Sporting CP en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Sporting Braga

Sporting CP en Sporting Braga treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Sporting Braga elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 0
Winst Sporting Braga 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 9e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting CP - Sporting Braga Opstelling Sporting CP Opstelling Sporting Braga Live Sporting CP - Sporting Braga Live Sporting CP - Sporting Braga kijken Sporting CP - Sporting Braga kijken Live Sporting CP - Sporting Braga stream Sporting CP - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Sporting Braga Uitslag Sporting CP - Sporting Braga Statistieken Sporting CP - Sporting Braga Primeira Liga 2019/2020 Sporting CP - Sporting Braga wedden Sporting CP - Sporting Braga gokken Sporting CP - Sporting Braga Unibet