Nabeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense (2-0) || Primeira Liga

Zondag 8 december 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zondag 8 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória SC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Bonatini. Vitória SC vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Edwards op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Portimonense
Goals
2
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
69
126
Gevaarlijke aanvallen
46
43
Passes
346
502
Overtredingen
15
9
Buitenspel
1
2
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Vitória SC Doelpunt L. Bonatini met assist van O. John Vitória SC 1-0
58' Wissel Portimonense Wissel Beto voor J. Martinez Portimonense
59' Wissel Vitória SC Wissel D. Poha voor Rodrigues Pepe Vitória SC
61' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Edwards Vitória SC 2-0
70' Wissel Vitória SC Wissel Davidson voor O. John Vitória SC
72' Wissel Portimonense Wissel M. Moreno voor Romulo Portimonense
76' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor A. F. Boa Morte Portimonense
77' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Anderson Portimonense
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Sacko Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel Andre Pereira voor L. Bonatini Vitória SC
Opstellingen Vitória Guimarães - Portimonense
De opstellingen van Vitória Guimarães en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense

Vitória Guimarães en Portimonense treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 8e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Vitória Guimarães - Portimonense Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Portimonense Live Vitória Guimarães - Portimonense Live Vitória Guimarães - Portimonense kijken Vitória Guimarães - Portimonense kijken Live Vitória Guimarães - Portimonense stream Vitória Guimarães - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Portimonense Uitslag Vitória Guimarães - Portimonense Statistieken Vitória Guimarães - Portimonense Primeira Liga 2019/2020 Vitória Guimarães - Portimonense wedden Vitória Guimarães - Portimonense gokken Vitória Guimarães - Portimonense Unibet