Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (3-0) || Primeira Liga 2020/2021

Woensdag 19 mei 2021 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2020/2021 neemt Moreirense het woensdag 19 mei 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 3-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door F. Pires, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Pires op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Moreirense, waarmee W. Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Moreirense dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Famalicão 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
23' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Pires met assist van W. Silva Moreirense 1-0
33' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Verdonk Famalicão
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor W. Silva Moreirense
44' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Pires Moreirense 2-0
46' Wissel Famalicão Wissel E. Herrera voor C. Verdonk Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel F. Valenzuela voor I. Rodrigues Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel M. Ugarte voor G. A. Assuncao Famalicão
51' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Figueiras Famalicão
54' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Vieira Famalicão
62' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor V. Seabra Moreirense
67' Wissel Famalicão Wissel J. Neto voor Heriberto Tavares Famalicão
75' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Queiros Famalicão
79' Wissel Moreirense Wissel Rafael Martins voor F. Soares Moreirense
79' Wissel Moreirense Wissel A. Soares voor Andre Luis Moreirense
80' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor I. Jaime Famalicão
84' Doelpunt Moreirense Doelpunt W. Silva Moreirense 3-0
85' Wissel Moreirense Wissel S. Mane voor I. Camara Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel Yan voor F. Pires Moreirense
88' Wissel Moreirense Wissel Galego voor W. Silva Moreirense
92' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Famalicão
Opstellingen Moreirense - Famalicão
De opstellingen van Moreirense en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Famalicão

Moreirense en Famalicão treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 4 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Famalicão 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 8e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 9e plaats.