Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-2) || Primeira Liga 2020/2021

Vrijdag 14 mei 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2020/2021 neemt Paços de Ferreira het vrijdag 14 mei 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Hugo Silva geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Lourency, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Marques op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gil Vicente.

LIVE Paços de Ferreira - Gil Vicente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Lourency met assist van P. Marques Gil Vicente 0-1
52' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt P. Marques Gil Vicente 0-2
54' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor J. Amaral Paços de Ferreira
54' Wissel Paços de Ferreira Wissel C. Luiz voor M. Djalo Paços de Ferreira
54' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Singh voor Ze Uilton Paços de Ferreira
72' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor B. Costa Paços de Ferreira
75' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor D. Tanque Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel Marcelo voor Maracas Paços de Ferreira
81' Wissel Gil Vicente Wissel L. Mineiro voor C. Goncalves Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel S. Lino voor Lourency Gil Vicente
86' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Marcelo Paços de Ferreira
90' Wissel Gil Vicente Wissel K. Fujimoto voor P. Marques Gil Vicente
90' Wissel Gil Vicente Wissel Diogo voor Pedrinho Gil Vicente
93' Wissel Gil Vicente Wissel Paulinho voor J. Pereira Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Gil Vicente
Opstellingen Paços de Ferreira - Gil Vicente
De opstellingen van Paços de Ferreira en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente

Paços de Ferreira en Gil Vicente treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 2 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paços de Ferreira als Gil Vicente wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 5
Winst Gil Vicente 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 5e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 12e plaats.