In de Primeira Liga neemt Arouca het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Famalicão (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. R. Rodrigues do Nascimento, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Basso in de 66e minuut zorgde er even later voor dat Arouca weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut zette L. Silva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arouca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva, waardoor Arouca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Arouca - Famalicão
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
21
11
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
104
116
Gevaarlijke aanvallen
71
40
Passes
345
366
Overtredingen
18
21
Buitenspel
0
2
Corners
8
9
Wissels
3
2
LIVE Arouca - Famalicão 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Famalicão Doelpunt B. R. Rodrigues do Nascimento met assist van I. Jaime Famalicão 0-1
31' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Tavares Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor D. Tavares Famalicão
47' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Batubinsika Famalicão
57' Gele kaart Arouca Gele kaart voor P. Moreira Arouca
66' Penalty Arouca Penalty J. Basso Arouca 1-1
75' Wissel Famalicão Wissel A. Ricardo voor Pablo Famalicão
77' Gele kaart Arouca Gele kaart voor L. Silva Arouca
79' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor Arsenio Arouca
79' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor A. Ricardo Famalicão
79' Wissel Arouca Wissel Pite voor Eugeni Arouca
85' Wissel Arouca Wissel Adilio voor A. Bukia Arouca
89' Doelpunt Arouca Doelpunt L. Silva Arouca 2-1
92' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Adilio Arouca
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
95' Gele kaart Arouca Gele kaart voor T. Araujo Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Famalicão
Opstellingen Arouca - Famalicão

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arouca - Famalicão

Arouca en Famalicão treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arouca en Famalicão elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Arouca 0
Winst Famalicão 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 18e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arouca - Famalicão Opstelling Arouca Opstelling Famalicão Live Arouca - Famalicão Live Arouca - Famalicão kijken Arouca - Famalicão kijken Live Arouca - Famalicão stream Arouca - Famalicão Fox Sports Nabeschouwing Arouca - Famalicão Uitslag Arouca - Famalicão Statistieken Arouca - Famalicão Primeira Liga 2021/2022 Arouca - Famalicão wedden Arouca - Famalicão gokken Arouca - Famalicão Unibet