Nabeschouwing Arouca - Porto (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zondag 6 februari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Porto (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Porto is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Vitinha, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Mbemba op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Porto.

LIVE Arouca - Porto 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
32' Wissel Arouca Wissel L. Silva voor D. Simao Arouca
48' Gele kaart Arouca Gele kaart voor J. Basso Arouca
51' Gele kaart Porto Gele kaart voor S. Conceicao Porto
53' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
54' Doelpunt Porto Doelpunt Vitinha met assist van F. Vieira Porto 0-1
55' Wissel Porto Wissel M. Taremi voor M. Grujic Porto
55' Wissel Porto Wissel Joao Mario voor Pepe Porto
56' Wissel Porto Wissel Galeno voor B. Costa Porto
57' Doelpunt Porto Doelpunt C. Mbemba met assist van F. Vieira Porto 0-2
61' Gele kaart Arouca Gele kaart voor P. Moreira Arouca
62' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor E. Kouassi Arouca
62' Wissel Arouca Wissel Pite voor J. Basso Arouca
63' Wissel Arouca Wissel N. Galovic voor A. Bukia Arouca
68' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Silva Arouca
72' Wissel Arouca Wissel B. Maques voor A. Silva Arouca
75' Gele kaart Porto Gele kaart voor Zaidu Porto
77' Wissel Porto Wissel S. Eustaquio voor F. Vieira Porto
82' Wissel Porto Wissel A. Marchesin voor Diogo Costa Porto
93' Gele kaart Porto Gele kaart voor A. Marchesin Porto
97' Gele kaart Porto Gele kaart voor S. Eustaquio Porto
100' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Alves Santos Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Porto
Opstellingen Arouca - Porto
De opstellingen van Arouca en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Porto

Arouca en Porto treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 8 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Porto 8
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.