In de Primeira Liga neemt Benfica het zondag 29 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Tondela (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Agra, waarmee Tondela met 0-1 de leiding nam. Benfica kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Gilberto zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Benfica dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Tondela
Goals
2
1
Balbezit
76%
24%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
23
3
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
195
59
Gevaarlijke aanvallen
83
16
Passes
714
228
Overtredingen
10
20
Buitenspel
2
2
Corners
11
0
Wissels
5
5
LIVE Benfica - Tondela 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Pizzi Benfica
19' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. N. Khacef Tondela
22' Doelpunt Tondela Doelpunt S. Agra met assist van I. Undabarrena Tondela 0-1
35' Gele kaart Tondela Gele kaart voor B. Mbaye Tondela
46' Wissel Benfica Wissel R. Silva voor Pizzi Benfica
46' Wissel Benfica Wissel J. Weigl voor S. Meite Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Gilberto voor A. Almeida Benfica
50' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Everton Benfica
58' Gele kaart Tondela Gele kaart voor I. Undabarrena Tondela
63' Wissel Benfica Wissel R. Pinho voor D. Nunez Benfica
66' Wissel Tondela Wissel R. Alves voor M. N. Khacef Tondela
71' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Silva met assist van J. Weigl Benfica 1-1
75' Wissel Benfica Wissel H. Seferovic voor G. Ramos Benfica
77' Wissel Tondela Wissel Bebeto voor T. Almeida Tondela
77' Wissel Tondela Wissel R. Barbosa voor S. Agra Tondela
77' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor D. Dos Anjos Tondela
81' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor I. Undabarrena Tondela
88' Doelpunt Benfica Doelpunt Gilberto Benfica 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Tondela
Opstellingen Benfica - Tondela
De opstellingen van Benfica en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Tondela

Benfica en Tondela treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 10
Winst Tondela 1
Gelijkspel 1
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 4e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Benfica - Tondela Opstelling Benfica Opstelling Tondela Live Benfica - Tondela Live Benfica - Tondela kijken Benfica - Tondela kijken Live Benfica - Tondela stream Benfica - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Tondela Uitslag Benfica - Tondela Statistieken Benfica - Tondela Primeira Liga 2021/2022 Benfica - Tondela wedden Benfica - Tondela gokken Benfica - Tondela Unibet