Nabeschouwing Estoril - Marítimo (2-1) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het vrijdag 27 augustus 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Marítimo (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Crespo, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Marítimo kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Claudio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Chiquinho zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Estoril de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Estoril dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Estoril - Marítimo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Lourenco Estoril
15' Gele kaart Estoril Gele kaart voor David Bruno Estoril
19' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Vidigal Marítimo
28' Doelpunt Estoril Doelpunt M. Crespo met assist van B. Lourenco Estoril 1-0
37' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Andrade Marítimo
45' Doelpunt Marítimo Doelpunt W. Claudio met assist van A. Alipour Marítimo 1-1
49' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
59' Doelpunt Estoril Doelpunt Chiquinho met assist van B. Lourenco Estoril 2-1
60' Wissel Estoril Wissel C. Soria voor David Bruno Estoril
60' Wissel Estoril Wissel L. Ruiz voor B. Lourenco Estoril
63' Wissel Marítimo Wissel Fabio China voor I. Rossi Marítimo
63' Wissel Marítimo Wissel M. Costa voor J. Saenz Marítimo
63' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor L. Andrade Marítimo
63' Gele kaart Estoril Gele kaart voor N. Ferraresi Estoril
71' Wissel Estoril Wissel A. Franco voor A. Clovis Estoril
75' Wissel Marítimo Wissel R. Macedo voor W. Claudio Marítimo
78' Wissel Estoril Wissel J. Gamboa voor F. Geraldes Estoril
78' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor V. Costa Marítimo
81' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
85' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabio China Marítimo
85' Gele kaart Estoril Gele kaart voor M. Crespo Estoril
88' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Costa Marítimo
90' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Africo Estoril
95' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor M. Costa Marítimo
96' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Chiquinho Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Marítimo
Opstellingen Estoril - Marítimo
De opstellingen van Estoril en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Marítimo

Estoril en Marítimo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 4
Winst Marítimo 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 3e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 10e plaats.