In de Primeira Liga neemt Famalicão het zondag 15 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Porto (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Porto is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Martinez Toni, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Martinez Toni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Famalicão de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Riccieli. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Famalicão kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Porto dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Porto
Goals
1
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
74
124
Gevaarlijke aanvallen
32
40
Passes
287
535
Overtredingen
16
14
Buitenspel
4
1
Corners
3
2
Wissels
4
4
LIVE Famalicão - Porto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Porto Doelpunt Martinez Toni met assist van M. Taremi Porto 0-1
40' Wissel Famalicão Wissel Pablo voor I. Rodrigues Famalicão
43' Doelpunt Porto Doelpunt Martinez Toni met assist van Otavio Porto 0-2
56' Doelpunt Famalicão Doelpunt Riccieli met assist van D. Figueiras Famalicão 1-2
62' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
62' Gele kaart Porto Gele kaart voor B. Costa Porto
64' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Tavares Famalicão
71' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor Martinez Toni Porto
71' Wissel Porto Wissel Z. Sanusi voor W. Manafa Porto
74' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rodrigues Pepe Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel A. Ricardo voor A. Penetra Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel Geovani voor D. Tavares Famalicão
81' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor Otavio Porto
87' Wissel Famalicão Wissel J. Neto voor I. Jaime Famalicão
90' Wissel Porto Wissel Evanilson voor M. Taremi Porto
94' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Rodrigues do Nascimento Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel B. Rodrigues do Nascimento Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Porto
Opstellingen Famalicão - Porto
De opstellingen van Famalicão en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Porto

Famalicão en Porto treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 3 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Famalicão. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 1
Winst Porto 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 14e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Famalicão - Porto Opstelling Famalicão Opstelling Porto Live Famalicão - Porto Live Famalicão - Porto kijken Famalicão - Porto kijken Live Famalicão - Porto stream Famalicão - Porto Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Porto Uitslag Famalicão - Porto Statistieken Famalicão - Porto Primeira Liga 2021/2022 Famalicão - Porto wedden Famalicão - Porto gokken Famalicão - Porto Unibet