Nabeschouwing Marítimo - Arouca (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 13 september 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het maandag 13 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Arouca (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Marítimo en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Bukia, waarmee Arouca met 0-1 de leiding nam. Marítimo kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ricardinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Marítimo vervolgens op 2-1. Het was A. Alipour die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Silva de 2-2 maakte voor Arouca. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 87e minuut moest Marítimo verder met een man minder, nadat A. Vidigal een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Marítimo - Arouca 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Vidigal Marítimo
8' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Bukia met assist van A. Silva Arouca 0-1
35' Doelpunt Marítimo Doelpunt Ricardinho Marítimo 1-1
36' Gele kaart Arouca Gele kaart voor L. Silva Arouca
36' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Xadas Marítimo
48' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Silva Arouca
51' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Winck Neto Afgekeurd doelpunt vanwege hands C. Winck Neto Marítimo
56' Penalty Marítimo Penalty A. Alipour Marítimo 2-1
47' Gele kaart Arouca Gele kaart voor T. Araujo Arouca
48' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
57' Wissel Arouca Wissel E. Kouassi voor L. Silva Arouca
57' Wissel Arouca Wissel Arsenio voor T. Araujo Arouca
61' Gele kaart Arouca Gele kaart voor J. Basso Arouca
64' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor Ricardinho Marítimo
69' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor Eugeni Arouca
77' Wissel Arouca Wissel Pite voor P. Moreira Arouca
77' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor Quaresma Arouca
82' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Silva Arouca 2-2
83' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor I. Rossi Marítimo
85' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
87' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor A. Vidigal Marítimo
89' Wissel Marítimo Wissel Henrique voor Xadas Marítimo
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
95' Gele kaart Arouca Gele kaart voor O. Dabbagh Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Arouca
Opstellingen Marítimo - Arouca
De opstellingen van Marítimo en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Arouca

Marítimo en Arouca treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 19 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 4 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Marítimo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 3
Winst Arouca 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 12e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 16e plaats.