Voorbeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 28 november 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het zondag 28 november 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Marítimo - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Marítimo - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 28 november 2021 om 16:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Marítimo - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 6 dagen, 5 uur, 17 minuten en 8 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Paços de Ferreira
Opstellingen Marítimo - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira

Marítimo en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 9 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Marítimo. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 8
Winst Paços de Ferreira 9
Gelijkspel 11
Totaal 28
Tags
Marítimo - Paços de Ferreira Opstelling Marítimo Opstelling Paços de Ferreira Live Marítimo - Paços de Ferreira Live Marítimo - Paços de Ferreira kijken Marítimo - Paços de Ferreira kijken Live Marítimo - Paços de Ferreira stream Marítimo - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira Uitslag Marítimo - Paços de Ferreira Statistieken Marítimo - Paços de Ferreira Primeira Liga 2021/2022 Marítimo - Paços de Ferreira wedden Marítimo - Paços de Ferreira gokken Marítimo - Paços de Ferreira Unibet