Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zondag 28 november 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Beltrame op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Marítimo.

LIVE Marítimo - Paços de Ferreira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
38' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
49' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van E. Costa Marítimo 1-0
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor Lucas Silva Paços de Ferreira
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor Joao Pedro Paços de Ferreira
65' Wissel Marítimo Wissel Henrique voor R. Guitane Marítimo
66' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor N. Santos Paços de Ferreira
73' Wissel Marítimo Wissel S. Beltrame voor I. Rossi Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Joel Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel Ricardinho voor E. Costa Marítimo
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
78' Doelpunt Marítimo Doelpunt S. Beltrame Marítimo 2-0
82' Wissel Paços de Ferreira Wissel C. Luiz voor R. Pires Paços de Ferreira
89' Wissel Marítimo Wissel L. Andrade voor A. Vidigal Marítimo
94' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor D. Mendes Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Paços de Ferreira
Opstellingen Marítimo - Paços de Ferreira
De opstellingen van Marítimo en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira

Marítimo en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 9 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Marítimo. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 8
Winst Paços de Ferreira 9
Gelijkspel 11
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 17e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 11e plaats.