Nabeschouwing Marítimo - Porto (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zondag 22 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de Marítimo - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Porto (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Marítimo en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Diaz, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Marítimo kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Xadas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Marítimo - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
35' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz Porto 0-1
49' Doelpunt Marítimo Doelpunt Xadas met assist van V. Costa Marítimo 1-1
58' Wissel Marítimo Wissel M. Costa voor J. Saenz Marítimo
58' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor I. Rossi Marítimo
59' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor M. Costa Marítimo
62' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Taremi Porto
67' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor P. Pelagio Marítimo
71' Wissel Porto Wissel Pepe voor M. Taremi Porto
71' Wissel Porto Wissel J. Corona voor Otavio Porto
81' Wissel Porto Wissel F. Vieira voor I. Marcano Porto
81' Wissel Porto Wissel Evanilson voor L. Diaz Porto
85' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor Joao Mario Porto
85' Wissel Marítimo Wissel R. Macedo voor A. Vidigal Marítimo
85' Wissel Marítimo Wissel Fabio China voor Xadas Marítimo
85' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor V. Costa Marítimo
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor W. Claudio Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Porto
Opstellingen Marítimo - Porto
De opstellingen van Marítimo en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Porto

Marítimo en Porto treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 22 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 21 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Marítimo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 4
Winst Porto 21
Gelijkspel 5
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 10e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 4e plaats.