Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (2-3) || Primeira Liga

Vrijdag 20 augustus 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het vrijdag 20 augustus 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door F. Martins, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Medeiros op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Moreirense vervolgens op 1-2. Het was S. Vitoria die vanaf 11 meter wist te scoren in de 80e minuut.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Paulinho de 2-2 maakte voor Moreirense. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sporting Braga dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Horta de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hélder Miguel Azevedo Malheiro bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Sporting Braga
Goals
2
3
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
111
126
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
404
525
Overtredingen
14
9
Buitenspel
3
1
Corners
6
0
Wissels
4
4
LIVE Moreirense - Sporting Braga 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Ramos Moreirense
39' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt F. Martins Sporting Braga 0-1
41' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt I. Medeiros met assist van W. Galeno Sporting Braga 0-2
52' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Jorge Moreirense
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor P. Oliveira Sporting Braga
58' Wissel Moreirense Wissel Paulinho voor R. Ramos Moreirense
58' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor Yan Moreirense
65' Wissel Sporting Braga Wissel R. Horta voor I. Medeiros Sporting Braga
66' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor A. Jorge Moreirense
75' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor F. Martins Sporting Braga
75' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor M. Gonzalez Sporting Braga
75' Wissel Sporting Braga Wissel L. Mineiro voor A. Horta Sporting Braga
77' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor F. Pacheco Moreirense
80' Penalty Moreirense Penalty S. Vitoria Moreirense 1-2
83' Doelpunt Moreirense Doelpunt Paulinho Moreirense 2-2
95' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van A. Ruiz Sporting Braga 2-3
96' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
98' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor D. Lacerda Moreirense
98' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Horta Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Sporting Braga
Opstellingen Moreirense - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Moreirense - Sporting Braga

Moreirense en Sporting Braga treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 14 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 11 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 2
Winst Sporting Braga 11
Gelijkspel 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 14e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Moreirense - Sporting Braga Opstelling Moreirense Opstelling Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga kijken Moreirense - Sporting Braga kijken Live Moreirense - Sporting Braga stream Moreirense - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga Uitslag Moreirense - Sporting Braga Statistieken Moreirense - Sporting Braga Primeira Liga 2021/2022 Moreirense - Sporting Braga wedden Moreirense - Sporting Braga gokken Moreirense - Sporting Braga Unibet