Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses (0-0) || Primeira Liga

Maandag 27 september 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het maandag 27 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Belenenses 0-0

Vanaf maandag 27 september 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Belenenses volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 23 uur, 43 minuten en 47 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Belenenses
Opstellingen Paços de Ferreira - Belenenses

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses

Paços de Ferreira en Belenenses treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 10
Winst Belenenses 6
Gelijkspel 6
Totaal 22
Tags
Paços de Ferreira - Belenenses Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Belenenses Live Paços de Ferreira - Belenenses Live Paços de Ferreira - Belenenses kijken Paços de Ferreira - Belenenses kijken Live Paços de Ferreira - Belenenses stream Paços de Ferreira - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Belenenses Uitslag Paços de Ferreira - Belenenses Statistieken Paços de Ferreira - Belenenses Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Belenenses wedden Paços de Ferreira - Belenenses gokken Paços de Ferreira - Belenenses Unibet