Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 11 september 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zaterdag 11 september 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Paços de Ferreira en Sporting Braga gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Paços de Ferreira, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Willy Delajod niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Sporting Braga
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
57
70
Gevaarlijke aanvallen
26
44
Passes
361
478
Overtredingen
13
15
Buitenspel
1
2
Corners
11
5
Wissels
5
5
LIVE Paços de Ferreira - Sporting Braga 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
46' Wissel Sporting Braga Wissel Galeno voor Chiquinho Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor Y. Couto Sporting Braga
61' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
61' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor M. Gonzalez Sporting Braga
61' Wissel Sporting Braga Wissel Lucas Mineiro voor A. Horta Sporting Braga
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor Denilson Paços de Ferreira
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor H. Ferreira Paços de Ferreira
73' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor F. Martins Sporting Braga
73' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor Lucas Silva Paços de Ferreira
84' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Santos Paços de Ferreira
85' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Silva voor F. Fonseca Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Sporting Braga
Opstellingen Paços de Ferreira - Sporting Braga
De opstellingen van Paços de Ferreira en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga

Paços de Ferreira en Sporting Braga treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 12 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 10
Winst Sporting Braga 12
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 9e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Paços de Ferreira - Sporting Braga Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Sporting Braga Live Paços de Ferreira - Sporting Braga Live Paços de Ferreira - Sporting Braga kijken Paços de Ferreira - Sporting Braga kijken Live Paços de Ferreira - Sporting Braga stream Paços de Ferreira - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga Uitslag Paços de Ferreira - Sporting Braga Statistieken Paços de Ferreira - Sporting Braga Primeira Liga 2021/2022 Paços de Ferreira - Sporting Braga wedden Paços de Ferreira - Sporting Braga gokken Paços de Ferreira - Sporting Braga Unibet