Nabeschouwing Portimonense - Arouca (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zaterdag 18 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Arouca (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Portimonense en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door A. Silva, waarmee Arouca met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Luquinha, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portimonense - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel P. Sa voor Lucas Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Willyan Portimonense
52' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Silva Arouca 0-1
62' Wissel Portimonense Wissel Anderson voor I. Angulo Portimonense
62' Wissel Portimonense Wissel Fabricio voor W. Aponza Portimonense
70' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Cande Portimonense
71' Doelpunt Portimonense Doelpunt Luquinha Portimonense 1-1
73' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Bukia Arouca
78' Wissel Arouca Wissel O. Altman voor Pite Arouca
83' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor A. Silva Arouca
88' Gele kaart Arouca Gele kaart voor L. Silva Arouca
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Kouassi Arouca
89' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Carlinhos Portimonense
92' Wissel Arouca Wissel A. Ba voor G. Campi Arouca
92' Wissel Arouca Wissel M. Soares voor L. Silva Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Arouca
Opstellingen Portimonense - Arouca
De opstellingen van Portimonense en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Arouca

Portimonense en Arouca treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Arouca elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Portimonense 0
Winst Arouca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 6e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 11e plaats.