Nabeschouwing Sporting Braga - Estoril (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting Braga het zondag 5 december 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Estoril (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Horta van Sporting Braga via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het R. Horta die Sporting Braga op een 1-0 voorsprong zette. In de 39e werd de voorsprong voor Sporting Braga verdubbeld dankzij een doelpunt van R. Horta.

In de 65e minuut moest Sporting Braga verder met een man minder, nadat Lucas Mineiro een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Estoril 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor V. Oliveira Sporting Braga
15' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
20' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Lucas Mineiro Sporting Braga
24' Penalty gemist Sporting Braga Penalty gemist R. Horta Sporting Braga
34' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van V. Oliveira Sporting Braga 1-0
39' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van I. Medeiros Sporting Braga 2-0
49' Gele kaart Estoril Gele kaart voor R. Fonte Estoril
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor C. Soria Estoril
62' Wissel Estoril Wissel Chiquinho voor A. Xavier Estoril
62' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor F. Geraldes Estoril
62' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
65' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor Lucas Mineiro Sporting Braga
71' Gele kaart Estoril Gele kaart voor R. Baro Estoril
71' Wissel Sporting Braga Wissel J. Gorby voor I. Medeiros Sporting Braga
71' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor V. Oliveira Sporting Braga
74' Wissel Estoril Wissel David Bruno voor C. Soria Estoril
76' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor Y. Couto Sporting Braga
76' Wissel Sporting Braga Wissel Chiquinho voor A. Horta Sporting Braga
81' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor J. Gorby Sporting Braga
82' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor Arthur Estoril
85' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor R. Horta Sporting Braga
96' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fabiano Silva Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Estoril
Opstellingen Sporting Braga - Estoril
De opstellingen van Sporting Braga en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Estoril

Sporting Braga en Estoril treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 8
Winst Estoril 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 5e plaats.