In de Primeira Liga neemt Sporting CP het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Marítimo (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor P. Victor van Marítimo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 94e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 98e minuut voor dat Sporting CP via P. Porro op 1-0 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Sporting CP de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Marítimo
Goals
1
0
Balbezit
72%
28%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
6
Schoten totaal
23
4
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
164
65
Gevaarlijke aanvallen
76
10
Passes
658
267
Overtredingen
13
14
Buitenspel
0
1
Corners
9
0
Wissels
5
5
LIVE Sporting CP - Marítimo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabio China Marítimo
56' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor P. Victor Marítimo
56' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Z. Feddal Sporting CP
58' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor R. Vinagre Sporting CP
60' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Neto Sporting CP
69' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Ricardinho Marítimo
70' Wissel Sporting CP Wissel J. Cabral voor P. Sarabia Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Matheus Sporting CP
73' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
77' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
78' Wissel Marítimo Wissel V. Costa voor Fabio China Marítimo
78' Wissel Marítimo Wissel D. Mendes voor I. Rossi Marítimo
81' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor P. Pelagio Marítimo
82' Wissel Sporting CP Wissel R. Esgaio voor Neto Sporting CP
82' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor J. Palhinha Sporting CP
85' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor Xadas Marítimo
85' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor A. Vidigal Marítimo
92' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Esgaio Sporting CP
93' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor D. Mendes Marítimo
94' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor P. Victor Marítimo
98' Penalty Sporting CP Penalty P. Porro Sporting CP 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Marítimo
Opstellingen Sporting CP - Marítimo
De opstellingen van Sporting CP en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Marítimo

Sporting CP en Marítimo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 19 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 19
Winst Marítimo 5
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 3e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting CP - Marítimo Opstelling Sporting CP Opstelling Marítimo Live Sporting CP - Marítimo Live Sporting CP - Marítimo kijken Sporting CP - Marítimo kijken Live Sporting CP - Marítimo stream Sporting CP - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Marítimo Uitslag Sporting CP - Marítimo Statistieken Sporting CP - Marítimo Primeira Liga 2021/2022 Sporting CP - Marítimo wedden Sporting CP - Marítimo gokken Sporting CP - Marítimo Unibet