Nabeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting CP het zondag 3 april 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in CGD Stadium Aurélio Pereira in Alcochete.

Via de Sporting CP - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. P. Sarabia maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sporting CP vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sporting CP vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Santos op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Paços de Ferreira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ferreira Paços de Ferreira
20' Penalty Sporting CP Penalty P. Sarabia Sporting CP 1-0
40' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor N. Gaitan Paços de Ferreira
49' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Palhinha Sporting CP
53' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Baixinho Paços de Ferreira
56' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
57' Wissel Sporting CP Wissel M. Ugarte voor J. Palhinha Sporting CP
57' Wissel Sporting CP Wissel M. Edwards voor Pedro Goncalves Sporting CP
58' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor P. Sarabia Sporting CP
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor H. Ferreira Paços de Ferreira
72' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Santos met assist van M. Ugarte Sporting CP 2-0
74' Wissel Sporting CP Wissel I. Slimani voor Paulinho Sporting CP
74' Wissel Sporting CP Wissel R. Esgaio voor P. Porro Sporting CP
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel E. Mendes voor A. Butzke Paços de Ferreira
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor R. Pires Paços de Ferreira
84' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor M. Nunes Sporting CP
87' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Paços de Ferreira
Opstellingen Sporting CP - Paços de Ferreira
De opstellingen van Sporting CP en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Paços de Ferreira

Sporting CP en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting CP 18
Winst Paços de Ferreira 6
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 2e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 9e plaats.