Nabeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo (2-1) || Primeira Liga

Vrijdag 22 oktober 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het vrijdag 22 oktober 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door O. Estupinan, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Marítimo kwam in de 89e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Claudio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette Rochinha zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitória SC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Marítimo
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
27
8
Schoten op doel
11
4
Aanvallen
128
67
Gevaarlijke aanvallen
90
27
Passes
456
354
Overtredingen
21
15
Buitenspel
0
2
Corners
14
2
Wissels
5
5
LIVE Vitória Guimarães - Marítimo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor S. Beltrame Marítimo
59' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor E. Costa Marítimo
67' Wissel Marítimo Wissel Ricardinho voor A. Vidigal Marítimo
67' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor R. Quaresma Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel A. Almeida voor T. Silva Vitória SC
68' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor W. Claudio Marítimo
75' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor Andre Vitória SC
76' Doelpunt Vitória SC Doelpunt O. Estupinan met assist van Rochinha Vitória SC 1-0
79' Wissel Marítimo Wissel T. Soderstrom voor Xadas Marítimo
79' Wissel Marítimo Wissel Henrique voor V. Costa Marítimo
83' Wissel Vitória SC Wissel T. Handel voor A. Semedo Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor O. Estupinan Vitória SC
88' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Borevkovic Vitória SC
89' Doelpunt Marítimo Doelpunt W. Claudio met assist van L. Andrade Marítimo 1-1
91' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Rochinha Vitória SC 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Marítimo
Opstellingen Vitória Guimarães - Marítimo
De opstellingen van Vitória Guimarães en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo

Vitória Guimarães en Marítimo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 15
Winst Marítimo 8
Gelijkspel 4
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 7e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Marítimo Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Marítimo Live Vitória Guimarães - Marítimo Live Vitória Guimarães - Marítimo kijken Vitória Guimarães - Marítimo kijken Live Vitória Guimarães - Marítimo stream Vitória Guimarães - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Marítimo Uitslag Vitória Guimarães - Marítimo Statistieken Vitória Guimarães - Marítimo Primeira Liga 2021/2022 Vitória Guimarães - Marítimo wedden Vitória Guimarães - Marítimo gokken Vitória Guimarães - Marítimo Unibet