Nabeschouwing Arouca - Boavista (1-2) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Arouca het zondag 11 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Boavista (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 1-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Soro in de 10e minuut, waardoor Arouca met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het Rafa Mújica die Arouca op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Boavista in de 31e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van V. Sasso.

In de 70e minuut was het Boavista dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Martim Tavares, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 84e minuut werd J. Opoku van Arouca met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Boavista met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves, waardoor Boavista dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Boavista 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Rode kaart Arouca Rode kaart voor I. Soro Arouca
27' Doelpunt Arouca Doelpunt Rafa Mújica met assist van Tiago Esgaio Arouca 1-0
27' Gele kaart Boavista Gele kaart voor K. Gorré Boavista
31' Doelpunt Boavista Doelpunt V. Sasso met assist van R. Abascal Boavista 1-1
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Cannon Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Salvador Agra voor R. Cannon Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor K. Gorré Boavista
65' Wissel Arouca Wissel Antony voor Arsénio Arouca
69' Wissel Boavista Wissel M. Watai voor Bruno Lourenço Boavista
70' Doelpunt Boavista Doelpunt Martim Tavares Boavista 1-2
73' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Ruiz Arouca
78' Wissel Arouca Wissel Bruno Marques voor Rafa Mújica Arouca
78' Wissel Arouca Wissel Vitinho voor A. Bukia Arouca
78' Wissel Arouca Wissel M. Sylla voor A. Ruiz Arouca
80' Wissel Boavista Wissel I. Camará voor R. Boženík Boavista
84' Rode kaart Arouca Rode kaart voor J. Opoku Arouca
89' Wissel Arouca Wissel Oriol Busquets voor David Simão Arouca
89' Wissel Boavista Wissel Ricardo Mangas voor S. Pérez Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Boavista
Opstellingen Arouca - Boavista
De opstellingen van Arouca en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Boavista

Arouca en Boavista treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 4 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Arouca. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 2
Winst Boavista 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 11e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 8e plaats.