Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-6) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Arouca het zondag 28 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-6)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 0-6 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Braga kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Banza. Sporting Braga vergrootte in de 4e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardo Horta op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sporting Braga vervolgens op 0-3. Het was Ricardo Horta die vanaf 11 meter wist te scoren in de 40e minuut.

Ook na de derde treffer nam Sporting Braga geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Vítor Oliveira. De 0-5 voor Sporting Braga volgde even later in de 67e minuut nadat Castro namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Sporting Braga speler Diego Lainez, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gustavo Fernandes Correia en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Sporting Braga, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Arouca - Sporting Braga 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt S. Banza met assist van Iuri Medeiros Sporting Braga 0-1
4' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga 0-2
6' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rafael Tavares Arouca
19' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Iuri Medeiros Sporting Braga
21' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Ali Musrati Sporting Braga
38' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simão Arouca
39' Gele kaart Arouca Gele kaart voor B. Milovanov Arouca
40' Penalty Sporting Braga Penalty Ricardo Horta Sporting Braga 0-3
44' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Vítor Oliveira met assist van S. Banza Sporting Braga 0-4
46' Wissel Arouca Wissel Y. Moses voor Rafa Mújica Arouca
46' Wissel Sporting Braga Wissel Castro voor Ali Musrati Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Diego Lainez voor Iuri Medeiros Sporting Braga
46' Wissel Arouca Wissel Antony voor Oriol Busquets Arouca
48' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Diego Lainez Sporting Braga
60' Wissel Arouca Wissel Vitinho voor A. Bukia Arouca
60' Wissel Arouca Wissel M. Sylla voor David Simão Arouca
60' Wissel Arouca Wissel I. Soro voor A. Ruiz Arouca
61' Wissel Sporting Braga Wissel Abel Ruiz voor S. Banza Sporting Braga
67' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Castro met assist van Abel Ruiz Sporting Braga 0-5
74' Wissel Sporting Braga Wissel J. Gorby voor André Horta Sporting Braga
76' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Diego Lainez met assist van Abel Ruiz Sporting Braga 0-6
80' Wissel Sporting Braga Wissel Paulo Oliveira voor Vítor Tormena Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Sporting Braga
Opstellingen Arouca - Sporting Braga
De opstellingen van Arouca en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Sporting Braga

Arouca en Sporting Braga treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 5 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Sporting Braga 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 8e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.