Nabeschouwing Arouca - Vitória Guimarães (2-2) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Arouca het zondag 18 september 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Vitória Guimarães (2-2)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Arouca en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Bukia, waarmee Arouca met 1-0 de leiding nam. Vitória SC kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Anderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Quaresma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arouca de leiding in de wedstrijd nam.

R. Lameiras zette Vitória SC even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arouca - Vitória Guimarães 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Fonseca Amaro Vitória SC
33' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Bukia met assist van Vitinho Arouca 1-0
38' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Bukia Arouca
46' Wissel Vitória SC Wissel M. Johnston voor Helder Sa Vitória SC
52' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Silva Vitória SC
54' Wissel Arouca Wissel Arsenio voor A. Bukia Arouca
54' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Vitinho Arouca
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Ze Carlos Vitória SC
57' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Anderson met assist van M. Johnston Vitória SC 1-1
66' Wissel Vitória SC Wissel Jota II voor Ze Carlos Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor T. Silva Vitória SC
70' Doelpunt Arouca Doelpunt Quaresma met assist van Arsenio Arouca 2-1
72' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Quaresma Arouca
72' Wissel Vitória SC Wissel Safira voor A. Fonseca Amaro Vitória SC
73' Wissel Arouca Wissel Bruno Marques voor R. Mujica Arouca
73' Wissel Arouca Wissel M. Sylla voor D. Simao Arouca
74' Wissel Vitória SC Wissel Antonin voor N. Luz Vitória SC
76' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Ruiz Arouca
82' Wissel Arouca Wissel B. Milovanov voor Quaresma Arouca
89' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Ferreira Silva Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Ferreira Silva Vitória SC
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Bruno Marques Arouca
99' Gele kaart Arouca Gele kaart voor E. Zubas Arouca
101' Gele kaart Arouca Gele kaart voor D. Simao Arouca
102' Penalty Vitória SC Penalty R. Lameiras Vitória SC 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Vitória Guimarães
Opstellingen Arouca - Vitória Guimarães
De opstellingen van Arouca en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Vitória Guimarães

Arouca en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Arouca. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 2
Winst Vitória Guimarães 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 12e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 9e plaats.