Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 5 september 2022 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Boavista het maandag 5 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door R. Bozenik, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Boavista uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Boavista - Paços de Ferreira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
22' Gele kaart Boavista Gele kaart voor V. Sasso Boavista
39' Gele kaart Boavista Gele kaart voor B. Lourenco Boavista
44' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Bozenik Boavista
46' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Lima Paços de Ferreira
50' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ze Uilton Paços de Ferreira
51' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Thomas Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding N. Thomas Paços de Ferreira
58' Doelpunt Boavista Doelpunt R. Bozenik met assist van K. Gorre Boavista 1-0
60' Wissel Boavista Wissel S. Agra voor B. Lourenco Boavista
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Toma voor R. Pires Paços de Ferreira
65' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Cannon Boavista
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Kayky voor N. Thomas Paços de Ferreira
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Arthur Sales voor M. Djalo Paços de Ferreira
74' Wissel Boavista Wissel R. Mangas voor K. Gorre Boavista
83' Wissel Boavista Wissel M. Tavares voor R. Bozenik Boavista
83' Wissel Boavista Wissel I. Camara voor V. Sasso Boavista
84' Wissel Boavista Wissel R. Reis voor S. Perez Boavista
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor Ze Uilton Paços de Ferreira
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Bastos voor J. Holsgrove Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Paços de Ferreira
Opstellingen Boavista - Paços de Ferreira
De opstellingen van Boavista en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Paços de Ferreira

Boavista en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Boavista 10
Winst Paços de Ferreira 5
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 11e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 17e plaats.