Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Boavista het zondag 30 oktober 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Vizela (2-2)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Boavista en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Boavista kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Watai. Vizela kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matheus Pereira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette K. Zohi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vizela de leiding in de wedstrijd nam.

Y. Njie zette Boavista even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins toegekende penalty wist te benutten. In de 83e minuut moest Vizela verder met een man minder, nadat R. Guzzo een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Boavista - Vizela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Boavista Doelpunt M. Watai met assist van K. Gorre Boavista 1-0
6' Doelpunt Vizela Doelpunt Matheus Pereira met assist van K. Zohi Vizela 1-1
28' Doelpunt Vizela Doelpunt K. Zohi Vizela 1-2
39' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor M. Tavares Boavista
40' Gele kaart Vizela Gele kaart voor B. R. Wilson Valdez Vizela
46' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor G. Makouta Boavista
46' Wissel Boavista Wissel R. Bozenik voor K. Gorre Boavista
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor M. Watai Boavista
53' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor M. Osmajic Vizela
59' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Matheus Pereira Vizela
63' Gele kaart Vizela Gele kaart voor F. Buntic Vizela
67' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. B. Onyemaechi Boavista
68' Wissel Boavista Wissel B. Lourenco voor S. Agra Boavista
75' Wissel Vizela Wissel F. Etim voor K. Zohi Vizela
76' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor Matheus Pereira Vizela
78' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Guzzo Vizela
78' Penalty Boavista Penalty Y. Njie Boavista 2-2
78' Gele kaart Boavista Gele kaart voor B. Lourenco Boavista
82' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Anderson Vizela
83' Tweede gele kaart Vizela Tweede gele kaart voor R. Guzzo Vizela
85' Wissel Vizela Wissel A. Sarmiento voor A. Mendez Vizela
85' Wissel Vizela Wissel D. Rosa voor Kiko Bondoso Vizela
89' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor M. Watai Boavista
94' Gele kaart Vizela Gele kaart voor T. Costa Silva Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Vizela
Opstellingen Boavista - Vizela
De opstellingen van Boavista en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Vizela

Boavista en Vizela treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Boavista en Vizela eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Boavista 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 8e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 13e plaats.