Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-2) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Estoril het zaterdag 22 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Al Musrati, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vitinha op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Estoril - Sporting Braga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Al Musrati Sporting Braga 0-1
31' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Vitinha met assist van R. Horta Sporting Braga 0-2
46' Wissel Estoril Wissel Joao Carlos voor R. Martins Estoril
63' Wissel Estoril Wissel T. Araujo voor Erison Estoril
64' Wissel Estoril Wissel G. Tavares voor T. Santos Estoril
64' Wissel Estoril Wissel G. Esteves voor Joaozinho Estoril
69' Gele kaart Estoril Gele kaart voor S. Andrade Estoril
74' Wissel Sporting Braga Wissel R. Gomes voor A. Ruiz Sporting Braga
76' Wissel Estoril Wissel M. Ndiaye voor S. Andrade Estoril
81' Gele kaart Estoril Gele kaart voor M. Ndiaye Estoril
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Gomes Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor A. Castro Sporting Braga
90' Wissel Sporting Braga Wissel U. Racic voor I. Medeiros Sporting Braga
91' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joao Carlos Estoril
92' Wissel Sporting Braga Wissel S. Banza voor P. Oliveira Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Sporting Braga
Opstellingen Estoril - Sporting Braga
De opstellingen van Estoril en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Sporting Braga

Estoril en Sporting Braga treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 18 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 9 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 3
Winst Sporting Braga 9
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 7e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.