Nabeschouwing Famalicão - Boavista (4-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Famalicão het zondag 2 oktober 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Boavista (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 4-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door I. Rodrigues, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Puma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Famalicão, waarmee Z. Youssouf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Famalicão in de 85e minuut, nadat G. A. Assuncao de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Boavista 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Abascal Boavista
25' Doelpunt Famalicão Doelpunt I. Rodrigues met assist van Puma Famalicão 1-0
32' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
44' Doelpunt Famalicão Doelpunt Puma met assist van S. Colombatto Famalicão 2-0
46' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor R. Bozenik Boavista
46' Wissel Boavista Wissel M. Tavares voor R. Abascal Boavista
46' Wissel Boavista Wissel S. Agra voor K. Gorre Boavista
52' Doelpunt Famalicão Doelpunt Z. Youssouf met assist van Puma Famalicão 3-0
60' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Malheiro Boavista
66' Wissel Famalicão Wissel T. Fonseca voor S. Colombatto Famalicão
66' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor A. Millan Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor Puma Famalicão
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor V. Sasso Boavista
70' Wissel Boavista Wissel M. Watai voor B. Lourenco Boavista
77' Wissel Boavista Wissel I. Camara voor G. Makouta Boavista
80' Wissel Famalicão Wissel F. Moura voor T. Fonseca Famalicão
85' Doelpunt Famalicão Doelpunt G. A. Assuncao met assist van I. Rodrigues Famalicão 4-0
87' Wissel Famalicão Wissel R. Fonte voor I. Rodrigues Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Boavista
Opstellingen Famalicão - Boavista
De opstellingen van Famalicão en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Boavista

Famalicão en Boavista treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Famalicão als Boavista wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Boavista 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 16e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 5e plaats.