Nabeschouwing Gil Vicente - Famalicão (0-0) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 22 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Gil Vicente het maandag 22 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Famalicão (0-0)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Gil Vicente en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Gil Vicente en Famalicão gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gil Vicente - Famalicão 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Rodrigues Famalicão
46' Wissel Gil Vicente Wissel Carraca voor D. Veiga Gil Vicente
48' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor J. Boselli Gil Vicente
62' Wissel Famalicão Wissel R. Fonte voor I. Rodrigues Famalicão
63' Wissel Gil Vicente Wissel Pedro Tiba voor G. Aburjania Gil Vicente
63' Wissel Gil Vicente Wissel M. Arai voor J. Boselli Gil Vicente
67' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor S. Colombatto Famalicão
68' Wissel Gil Vicente Wissel A. Alipour voor K. Villodres Gil Vicente
72' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor P. Brazao Famalicão
72' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Luiz Junior Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel T. Fonseca voor J. Kadile Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Sa voor A. Millan Famalicão
94' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor T. Fonseca Famalicão
97' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor H. De La Fuente Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Famalicão
Opstellingen Gil Vicente - Famalicão
De opstellingen van Gil Vicente en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Famalicão

Gil Vicente en Famalicão treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Famalicão 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 13e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 17e plaats.