Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Estoril (0-0) || Primeira Liga

Vrijdag 26 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het vrijdag 26 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Estoril 0-0

Vanaf vrijdag 26 augustus 2022 om 21:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Estoril volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 15 dagen, 22 uur, 41 minuten en 25 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Estoril
Opstellingen Paços de Ferreira - Estoril

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Estoril

Paços de Ferreira en Estoril treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 31 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 6 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 3
Winst Estoril 6
Gelijkspel 5
Totaal 14
Tags
Paços de Ferreira - Estoril Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Estoril Live Paços de Ferreira - Estoril Live Paços de Ferreira - Estoril kijken Paços de Ferreira - Estoril kijken Live Paços de Ferreira - Estoril stream Paços de Ferreira - Estoril Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Estoril Uitslag Paços de Ferreira - Estoril Statistieken Paços de Ferreira - Estoril Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Estoril wedden Paços de Ferreira - Estoril gokken Paços de Ferreira - Estoril Unibet