Nabeschouwing Paços de Ferreira - Estoril (0-3) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Paços de Ferreira het vrijdag 26 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Estoril (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Joao Carlos, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. Estoril vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joao Carlos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut moest Paços de Ferreira verder met een man minder nadat M. Djalo een rode kaart had gekregen.

In de 68e minuut werd C. Peixoto van Paços de Ferreira met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Paços de Ferreira het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Estoril, waarmee S. J. Lea zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 88 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat A. Butzke zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo, waardoor Estoril dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paços de Ferreira - Estoril 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Kayky Paços de Ferreira
26' Doelpunt Estoril Doelpunt Joao Carlos met assist van T. Santos Estoril 0-1
43' Doelpunt Estoril Doelpunt Joao Carlos met assist van F. Geraldes Estoril 0-2
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Holsgrove voor F. Fonseca Paços de Ferreira
53' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
64' Wissel Estoril Wissel R. Martins voor T. Gouveia Estoril
64' Wissel Estoril Wissel S. J. Lea voor F. Geraldes Estoril
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel Arthur Sales voor N. Thomas Paços de Ferreira
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor Kayky Paços de Ferreira
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor N. P. Koffi Paços de Ferreira
68' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor C. Peixoto Paços de Ferreira
72' Doelpunt Estoril Doelpunt S. J. Lea met assist van Arthur Estoril 0-3
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Butzke Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Bastos voor V. Antunes Paços de Ferreira
81' Wissel Estoril Wissel J. Carvalho voor Arthur Estoril
85' Wissel Estoril Wissel S. Andrade voor T. Santos Estoril
86' Wissel Estoril Wissel E. Achouri voor M. Ndiaye Estoril
88' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor A. Butzke Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Estoril
Opstellingen Paços de Ferreira - Estoril
De opstellingen van Paços de Ferreira en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Estoril

Paços de Ferreira en Estoril treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 31 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 6 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 3
Winst Estoril 6
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 8e plaats.