LIVE Paços de Ferreira - Sporting Braga (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 21 januari 2023 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zaterdag 21 januari 2023 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Sporting Braga 0-0

Vanaf zaterdag 21 januari 2023 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Sporting Braga volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 23 dagen, 4 uur, 56 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Sporting Braga
Opstellingen Paços de Ferreira - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga

Paços de Ferreira en Sporting Braga treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 12 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 13 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 10
Winst Sporting Braga 13
Gelijkspel 7
Totaal 30
Tags
Paços de Ferreira - Sporting Braga Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Sporting Braga Live Paços de Ferreira - Sporting Braga Live Paços de Ferreira - Sporting Braga kijken Paços de Ferreira - Sporting Braga kijken Live Paços de Ferreira - Sporting Braga stream Paços de Ferreira - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting Braga Uitslag Paços de Ferreira - Sporting Braga Statistieken Paços de Ferreira - Sporting Braga Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Sporting Braga wedden Paços de Ferreira - Sporting Braga gokken Paços de Ferreira - Sporting Braga Unibet