Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vizela (0-0) || Primeira Liga

Zondag 13 november 2022 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 13 november 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Vizela 0-0

Vanaf zondag 13 november 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Vizela volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 6 dagen, 15 uur, 48 minuten en 53 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Vizela
Opstellingen Paços de Ferreira - Vizela

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vizela

Paços de Ferreira en Vizela treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 1
Winst Vizela 0
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Paços de Ferreira - Vizela Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Vizela Live Paços de Ferreira - Vizela Live Paços de Ferreira - Vizela kijken Paços de Ferreira - Vizela kijken Live Paços de Ferreira - Vizela stream Paços de Ferreira - Vizela Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vizela Uitslag Paços de Ferreira - Vizela Statistieken Paços de Ferreira - Vizela Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Vizela wedden Paços de Ferreira - Vizela gokken Paços de Ferreira - Vizela Unibet