Nabeschouwing Portimonense - Chaves (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Portimonense het vrijdag 16 september 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Chaves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. P. Estrela maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Portimonense vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 92e minuut moest S. Vitoria van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Chaves verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Portimonense.

LIVE Portimonense - Chaves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty Portimonense Penalty P. Estrela Portimonense 1-0
45' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Relvas Portimonense
51' Gele kaart Chaves Gele kaart voor J. P. Araujo Correia Chaves
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Rui Gomes Portimonense
60' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Guimaraes Chaves
66' Wissel Portimonense Wissel M. Diaby voor B. Rochez Portimonense
68' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor K. Nakamura Portimonense
70' Wissel Chaves Wissel J. Monroy voor Juninho Chaves
70' Wissel Chaves Wissel P. Fernandes voor Bernardo Sousa Chaves
80' Wissel Portimonense Wissel G. Costa voor Rui Gomes Portimonense
80' Wissel Portimonense Wissel B. Reis voor Ewerton Portimonense
88' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor M. Diaby Portimonense
90' Wissel Chaves Wissel Jo voor R. Guimaraes Chaves
90' Wissel Chaves Wissel H. Morim voor Joao Teixeira Chaves
92' Rode kaart Chaves Rode kaart voor S. Vitoria Chaves
94' Wissel Portimonense Wissel H. Jocu voor P. Estrela Portimonense
94' Wissel Portimonense Wissel Zie Ouattara voor Luquinha Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Chaves
Opstellingen Portimonense - Chaves
De opstellingen van Portimonense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Chaves

Portimonense en Chaves treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 29 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 4 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 0
Winst Chaves 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 4e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 10e plaats.