Voorbeschouwing Portimonense - Porto (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 8 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga neemt Portimonense het zaterdag 8 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Portimonense Gelijk Winst Porto
7.5x inzet 4.5x inzet 1.4x inzet
LIVE Portimonense - Porto 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Portimonense - Porto volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 9 uur, 11 minuten en 46 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Porto
Opstellingen Portimonense - Porto

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portimonense - Porto

Portimonense en Porto treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 16 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 11 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Porto 11
Gelijkspel 0
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 5e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Portimonense - Porto Opstelling Portimonense Opstelling Porto Live Portimonense - Porto Live Portimonense - Porto kijken Portimonense - Porto kijken Live Portimonense - Porto stream Portimonense - Porto Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Porto Uitslag Portimonense - Porto Statistieken Portimonense - Porto Primeira Liga 2022/2023 Portimonense - Porto wedden Portimonense - Porto gokken Portimonense - Porto Unibet