Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (2-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Portimonense het zondag 21 augustus 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Ricardo Baixinho geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Jota II, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Junior, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Y. Cariello Ribeiro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portimonense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo Baixinho, waardoor Portimonense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portimonense - Vitória Guimarães 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Vitória SC Wissel B. Gaspar voor Miguel Maga Vitória SC
44' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Estrela Portimonense
47' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Moufi Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor P. Sa Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor P. Estrela Portimonense
46' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Jota II met assist van A. Almeida Vitória SC 0-1
57' Wissel Portimonense Wissel Rui Gomes voor M. Diaby Portimonense
62' Doelpunt Portimonense Doelpunt W. Junior Portimonense 1-1
73' Wissel Vitória SC Wissel N. Luz voor Jota II Vitória SC
73' Wissel Vitória SC Wissel Antonin voor Anderson Vitória SC
84' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrao Portimonense
84' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Varela Vitória SC
88' Doelpunt Portimonense Doelpunt Y. Cariello Ribeiro met assist van M. Seck Portimonense 2-1
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
92' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor Helder Sa Vitória SC
96' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor N. Janvier Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Vitória Guimarães
Opstellingen Portimonense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Portimonense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães

Portimonense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo Baixinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 17 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Portimonense als Vitória Guimarães wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Portimonense 5
Winst Vitória Guimarães 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 12e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 4e plaats.