Nabeschouwing Porto - Portimonense (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 2 april 2023 - 21:30 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Porto het zondag 2 april 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Portimonense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Porto - Portimonense
Goals
1
0
LIVE Porto - Portimonense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Portimonense
Opstellingen Porto - Portimonense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Porto - Portimonense

Porto en Portimonense treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 8 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 12
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Porto - Portimonense Opstelling Porto Opstelling Portimonense Live Porto - Portimonense Live Porto - Portimonense kijken Porto - Portimonense kijken Live Porto - Portimonense stream Porto - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Porto - Portimonense Uitslag Porto - Portimonense Statistieken Porto - Portimonense Primeira Liga 2022/2023 Porto - Portimonense wedden Porto - Portimonense gokken Porto - Portimonense Unibet