Nabeschouwing Sporting Braga - Casa Pia (0-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Sporting Braga het zondag 6 november 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Casa Pia (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Rafael Martins, waarmee Casa Pia met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga kreeg via R. Horta in de 74e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luis Miguel Branco Godinho de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Casa Pia.

LIVE Sporting Braga - Casa Pia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Rafael Martins met assist van L. Lelo Casa Pia 0-1
33' Wissel Casa Pia Wissel L. Bolgado da Costa voor F. Varela Casa Pia
53' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor I. Medeiros Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel S. Banza voor A. Ruiz Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel A. Djalo voor A. Horta Sporting Braga
59' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Y. Eteki Casa Pia
60' Wissel Casa Pia Wissel Leo Natel voor D. Costa Pinto Casa Pia
61' Wissel Casa Pia Wissel C. Antoine voor Rafael Martins Casa Pia
66' Wissel Casa Pia Wissel D. T. Santos Poloni voor Leo Natel Casa Pia
68' Wissel Casa Pia Wissel Cuca voor Neto Casa Pia
72' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor L. Bolgado da Costa Casa Pia
73' Wissel Sporting Braga Wissel U. Racic voor Sequeira Sporting Braga
74' Penalty gemist Sporting Braga Penalty gemist R. Horta Sporting Braga
80' Wissel Sporting Braga Wissel R. Gomes voor I. Medeiros Sporting Braga
81' Wissel Sporting Braga Wissel V. Gomez voor Fabiano Silva Sporting Braga
83' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tormena Sporting Braga
93' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Cuca Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Casa Pia
Opstellingen Sporting Braga - Casa Pia
De opstellingen van Sporting Braga en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Casa Pia

Sporting Braga en Casa Pia treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Casa Pia elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Sporting Braga 0
Winst Casa Pia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 5e plaats.