Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (0-0) || Primeira Liga

Zaterdag 1 oktober 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zaterdag 1 oktober 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Benfica, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Benfica
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
6
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
98
113
Gevaarlijke aanvallen
34
50
Passes
281
553
Overtredingen
17
22
Buitenspel
1
1
Corners
5
6
Wissels
5
5
LIVE Vitória Guimarães - Benfica 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andre Vitória SC
48' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor I. Bamba Vitória SC
52' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
62' Wissel Vitória SC Wissel Safira voor Anderson Vitória SC
63' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor Jota II Vitória SC
70' Wissel Benfica Wissel F. Aursnes voor Florentino Benfica
70' Wissel Benfica Wissel P. Musa voor G. Ramos Benfica
70' Wissel Benfica Wissel J. Draxler voor D. Neres Benfica
74' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Safira Vitória SC
81' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor Joao Mario Benfica
83' Wissel Vitória SC Wissel M. Johnston voor N. Luz Vitória SC
83' Wissel Vitória SC Wissel R. Ogawa voor A. Freitas Vitória SC
92' Wissel Benfica Wissel J. Brooks voor Rafa Silva Benfica
93' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor R. Lameiras Vitória SC
95' Wissel Vitória SC Wissel D. Silva voor Andre Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Benfica
Opstellingen Vitória Guimarães - Benfica
De opstellingen van Vitória Guimarães en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Benfica

Vitória Guimarães en Benfica treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 27 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 24 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 3
Winst Benfica 24
Gelijkspel 3
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 9e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Benfica Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Benfica Live Vitória Guimarães - Benfica Live Vitória Guimarães - Benfica kijken Vitória Guimarães - Benfica kijken Live Vitória Guimarães - Benfica stream Vitória Guimarães - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica Uitslag Vitória Guimarães - Benfica Statistieken Vitória Guimarães - Benfica Primeira Liga 2022/2023 Vitória Guimarães - Benfica wedden Vitória Guimarães - Benfica gokken Vitória Guimarães - Benfica Unibet