Nabeschouwing Vitória Guimarães - Famalicão (3-2) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 31 oktober 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Vitória Guimarães het maandag 31 oktober 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Famalicão (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 3-2 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Johnston, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Luz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee N. Luz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 74 minuten deed A. Millan iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Famalicão werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Famalicão dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Millan de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Famalicão 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Johnston met assist van Ze Carlos Vitória SC 1-0
31' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor N. Luz Vitória SC
45' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Moura Famalicão
46' Wissel Famalicão Wissel I. Rodrigues voor I. Jaime Famalicão
56' Doelpunt Vitória SC Doelpunt N. Luz met assist van Ze Carlos Vitória SC 2-0
63' Wissel Famalicão Wissel A. Millan voor J. Kadile Famalicão
63' Wissel Famalicão Wissel Pele voor Z. Youssouf Famalicão
65' Doelpunt Vitória SC Doelpunt N. Luz met assist van M. Johnston Vitória SC 3-0
65' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor N. Luz Vitória SC
66' Wissel Vitória SC Wissel Safira voor Anderson Vitória SC
69' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
72' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Ze Carlos Vitória SC
74' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Millan met assist van I. Rodrigues Famalicão 3-1
75' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor D. Silva Vitória SC
75' Wissel Vitória SC Wissel Jota II voor Ze Carlos Vitória SC
77' Wissel Famalicão Wissel R. Lima voor F. Moura Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor Puma Famalicão
83' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Millan met assist van I. Rodrigues Famalicão 3-2
85' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor S. Colombatto Famalicão
91' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pele Famalicão
91' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Freitas Vitória SC
92' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor R. Lima Famalicão
93' Wissel Vitória SC Wissel M. Salgueiro voor Andre Vitória SC
94' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Safira Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Famalicão
Opstellingen Vitória Guimarães - Famalicão
De opstellingen van Vitória Guimarães en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Famalicão

Vitória Guimarães en Famalicão treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 4
Winst Famalicão 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 14e plaats.