Nabeschouwing Vizela - Gil Vicente (2-2) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 29 augustus 2022 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Vizela het maandag 29 augustus 2022 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Vizela - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Gil Vicente (2-2)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Vizela en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. F. Navarro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gil Vicente vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Gil Vicente vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Boselli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Vizela de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Kiko Bondoso.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Anderson de 2-2 maakte voor Vizela.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Vizela - Gil Vicente 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Guzzo Vizela
8' Penalty Gil Vicente Penalty F. Navarro Gil Vicente 0-1
26' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt J. Boselli met assist van K. Fujimoto Gil Vicente 0-2
28' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
37' Wissel Vizela Wissel A. Mendez voor D. Rosa Vizela
39' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedro Tiba Gil Vicente
45' Doelpunt Vizela Doelpunt Kiko Bondoso met assist van R. Guzzo Vizela 1-2
47' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
50' Doelpunt Vizela Doelpunt Anderson met assist van R. Guzzo Vizela 2-2
46' Wissel Vizela Wissel M. Osmajic voor K. Zohi Vizela
61' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Pedro Tiba Gil Vicente
66' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
70' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor J. Boselli Gil Vicente
71' Wissel Gil Vicente Wissel K. Villodres voor J. Boselli Gil Vicente
71' Wissel Gil Vicente Wissel A. Alipour voor F. Navarro Gil Vicente
76' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Osmajić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Osmajić Vizela
83' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor N. Moreira Vizela
84' Wissel Vizela Wissel I. Juliao voor T. Costa Silva Vizela
84' Wissel Vizela Wissel Claudemir voor R. Guzzo Vizela
91' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Marin Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Gil Vicente
Opstellingen Vizela - Gil Vicente
De opstellingen van Vizela en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Gil Vicente

Vizela en Gil Vicente treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 13 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vizela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vizela. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vizela 0
Winst Gil Vicente 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 11e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 12e plaats.